Hjem / rettsvitenskap / sivilrett / Hvordan få oppholdstillatelse i Hviterussland

Hvordan å få oppholdstillatelse i Hviterussland

/
97 Visninger

Hvordan å få oppholdstillatelse i Hviterussland</a>

Oppholdstillatelse utstedt til utlendinger i Hviterussland, kom i Hviterussland i mer enn 90 dager per år.

Det kan bli seks kategorier av personer: studenter i Hviterussland, slektninger av innbyggerne i Hviterussland, til de som utfører økonomisk eller arbeidsaktivitet i Hviterussland, ha eiendom, som ønsker å investere i den hviterussiske økonomien.

du trenger

  • For å få oppholdstillatelse nødvendig å sende inn følgende dokumenter:
  • 1. Søknaden om oppholds zhitelstvo-
  • 2. avtobiografiya-
  • 3. zagranpasport-
  • 4. Instrument i samsvar med overbevisning eller fravær takovoy-
  • 5. Medisinsk Hjelp-
  • 6. seks fargebilder i størrelsen 40 til 50 mm-
  • 7. Et dokument som bekrefter den lovlige av bor i Belorussii-
  • 8. Et dokument som bekrefter muligheten til å bo på stedet for planlagt bolig i Belorussii-
  • 9. National pasport-
  • 10. avgang av blad fra tidligere plass zhitelstva-
  • 11. Dokumentet om statlig plikt betaling.

instruksjon

    1

utsikt tillate i Hviterussland nødvendig for en utlending juridiske opphold påterritoriet til denne republikken. Dette dokumentet og status gir dens eier alle rettighetene som er hviterussere. For å få oppholdstillatelse må ha et pass.

    2

utsikt tillate i Hviterussland kan få følgende kategorier av mennesker:
1. Studenter ved University of the Republic (i studietiden) -
2. borgere av slektninger HviterusslandSine ektemenn eller zheny-
3. å gjøre forretninger, gjennomføring av arbeidskraft aktivitets-
4. ha en eiendom i landet på høyre side av privat eiendom og leve i her-
5. ønsker å investere i økonomien Hviterussland (i en mengde ikke mindre enn 150 000 euro).

    3

The Department of Citizenship and Migration av området,som er ment å bo, må du sende inn alle dokumenter (som definert ovenfor) og fylle ut skjemaer og spørreskjemaer. I del, bør de være i Hviterussisk, så du trenger for å få hjelp. utsikt Tillatelsen vil være klar i ca 30 dager etter innlevering av alle dokumenter. Det er gitt i to år, etter denne perioden kan forlenges i ytterligere fem år.

Hvordan å få oppholdstillatelse i Hviterussland Det ble sist endret: 21 mai 2017 av ribsuemf
Det er hoved indre beholder bunntekst