Hjem / Ferie og reiser / Dokumenter og visum / Hvordan søke om visum til Storbritannia

Hvordan søke om visum til Storbritannia

/
73 Visninger

Hvordan søke om visum til Storbritannia</a>

Hvis du er en borger av Russland, og bestemte seg for å besøke Storbritannia, trenger du et gyldig visum.

Ordne det selv du kan på den britiske visumsenter i Moskva, St. Petersburg, Jekaterinburg, Novosibirsk og Rostov-on-Don.

For å gjøre dette, må du samle en pakke med dokumenter og personlig søke om visum, gi sine biometriske data.

du trenger

  • - pass som er gyldig i minst 6 måneder etter slutten av turen, som har to rene stranitsy-
  • - brukt pass (hvis tilgjengelig) -
  • - Visa anketa-
  • - en farge bilde 3,5h4,5sm-
  • - bekreftelse på tilgjengeligheten av økonomisk sredstv-
  • - sertifikat fra arbeids
  • - bekreftelse på overnatting (hotellreservasjoner eller voucher) -
  • - belagt medisinsk forsikring er ikke mindre enn 30 000 Euro
  • - betaling av visumgebyret.

instruksjon

    1

Det første du må gå gjennom registreringsprosedyren på nettsiden til Migration Service av Storbritannia: http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ApplyNow.aspx/. Deretter velger du hvilken type profiler, avhengig avformålet med reisen. Les instruksjonene og begynne å fylle ut spørreskjemaet. Det må fylles ut på nett på engelsk. Skriv ut skjemaet og signere den. I e-posten kommer et unikt registreringsnummer, slik at du kan velge tidspunkt for besøk til Storbritannia Visa Application Centre. Når du har valgt dato og klokkeslett, vil du motta bekreftelse på dato og klokkeslett for besøket. Skrive det ut og feste til søknadsskjemaet.

    2

Bekrefte tilgjengeligheten for midlene dukan, etter søknad til dokumentene siste kontoutskrift, mottak av lønn eller dokumenter fra skattekontoret. Hvis du sender et dokument på løsøre eller fast eiendom, vil det øke sjansene for å få visum.

    3

Brev fra arbeidsgiver må være på selskapets brev signert og forseglet og angir posisjon og lønn. Ønskelig, er lønnen ikke mindre enn 30000 rubler.

    4

Individuelle entreprenører må sende inn kopi av registreringsbevis i selskapet og registrering med skattemyndighetene.

    5

Pensjonister må legge ved en kopi av pensjonsbevis, sponse brev og sertifikat steder relativ arbeids (eller et utdrag fra sin bankkonto), som finansierer turen.

    6

Arbeidsledige borgere trenger en kontoutskrift eller en sponsor bokstav og et sertifikat for sysselsetting (kontoutskrift) på personen finansiere turen.

    7

Studenter og elever trenger en student ID-kort, sertifikat fra institusjon (skole) sponsorbrev og attest fra arbeidsgiver sponsor (eller et utdrag fra sin bankkonto).

    8

Hvis du reiser med invitasjon, må dusende et brev fra sponsor, hvor graden av slektskap eller forholdet vil bli notert, formålet, varigheten av besøket og adressen der du skal bo. Du må også lage en kopi av pass av borger av Storbritannia, eller en kopi av oppholdstillatelsen.

    9

Husk at alle dokumenter må væreoversatt til engelsk. Oversettelse feste til hvert dokument på et eget ark. På hvert ark overføringstidspunktet skal angis navn og etternavn på tolk, hans signatur, kontaktinformasjon og bekrefte at oversettelsen tilsvarer opprinnelig. Sette dokumenter, kan du lage din egen. Du kan også kontakte en profesjonell oversetter. Hvis du brukte tjenestene til et oversettelsesbyrå, må du angi detaljene i selskapet, navn og etternavn av oversetteren. Oversettelser er ikke sertifisert av en notarius.

    10

Barn til den grunnleggende pakken av dokumenter som kreveskopi av fødselsattest og attestert fullmakt fra foreldre (s), hvis barnet reiser med en forelder eller med en pålitelig person. I dette tilfellet, må du angi navn og passnummer. Hvis det mangler den andre forelderen, trenger du et sertifikat fra vedkommende myndigheter.

    11

Consular avgiften er 3570 rubler. Han er betalt direkte til visumsøknaden sentrum foran biometriske data levering prosedyre.

Hvordan søke om visum til Storbritannia Det ble sist endret: 21 juni 2017 av fyykyexz
Det er hoved indre beholder bunntekst